ΒΟΛΕΪ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Ντουμπλάρισε τις νίκες... ο ΖΑΟ επί του ΑΟ Ακράτας PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 10 Μάιος 2010 02:19

ΒΟΛΕΪ ΖΑΟ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΔύο νίκες σε δύο παιχνίδια το σαββατοκύριακο πέτυχε η ομάδα Παγκορασίδων του ΖΑΟ επί της αντίστοιχης του ΑΟ Ακράτας, στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων της Περιφέρειας. Η ζακυνθινή ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και τώρα θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο ΖΑΟ το Σάββατο πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Ακράτας, καθώς επικράτησε με 3-0 σετ. Στο πρώτο οι παίκτριες του Βασίλη Ιωάννου μπήκαν δυνατά και πήραν τα... ηνία επικρατώντας με 25-23, στο δεύτερο ο ΖΑΟ συνέχισε το... βιολί του και έκανε το 2-0, αφού ήρθε το 25-21 και στο τρίτο οι φιλοξενούμενες ολοκλήρωσαν την επιτυχία τους, μια και έφτασαν στο 25-19.

Χθες η ρεβάνς έγινε στο κλειστό της Παναγούλας, όπου ο ΖΑΟ έδειξε πάλι αποφασιστικός και με σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση έφτασε σε άλλη μια εύκολη νίκη. Η Ζακυνθινή ομάδα μπήκε με νοοτροπία νικητή παίρνοντας το πρώτο σετ με 25-20. Στο 2ο οι γηπεδούχες φάνηκαν να θέλουν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι από νωρίς, αφού το κέρδισαν με 25-18. Οι φιλοξενούμενες στο 3ο δεν είχαν κουράγιο να κάνουν κάτι από το να περιμένουν να τελειώσει το ματς και μοιραία δέχθηκαν τη συντριβή από τον ΖΑΟ (25-13 το 3ο σετ).

Ο τεχνικός του ΖΑΟ Βασίλης Ιωάννου στα δύο παιχνίδια χρησιμοποίησε τις: Λεονταρίτη Μαρίνα, Τσιροπούλου Δήμητρα, Μαμφρέδα Χριστίνα, Μαμφρέδα Ελένη, Μαμφρέδα Διονυσία, Ζαφείρη Ματίνα, Κυβετού Ιωάννα, Χιώνη Λάουρα, Καψάσκη Ηλέκτρα, Κάνδηλα Χαραλαμπία, Βυθούλκα Ελένη, Μαλούχου Σταυρούλα, Μαρινάκη Αναστασία.

Κώστας Μάργαρης (Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ")


Προβολές: 324

Σχόλια (0)

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy
 
Untitled Document
Untitled Document