|
Με προπόνηση απογευματινή κύλησε η χθεσινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου. Όσοι έπαιξαν στην Αίγινα έκαναν αποθεραπεία και μασάζ, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με τον κ. Καρυπίδη.
Ο 44χρονος τεχνικός από σήμερα θα προσπαθήσει να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του, αλλά και παράλληλα να διορθώσει κάποια πράγματα. Όπως για παράδειγμα τα αμυντικά λάθη που σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι κοστίζουν τους βαθμούς στην ομάδα. Και στην επίθεση όμως οι παίκτες του κ. Καρυπίδη σε κάθε εκτός έδρας ματς χάνουν αρκετές ευκαιρίες, με αποτέλεσμα στο τέλος αυτός να «στοιχίζει» στην ομάδα.
Η Ζάκυνθος την Κυριακή 14 του μήνα όπου θα πραγματοποιηθεί η 22η αγωνιστική, αντιμετωπίζει στην Κερατέα τον τοπικό Κεραυνό. Ένα παιχνίδι που αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, θα πρέπει να το κερδίσει. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δε θα είναι, όμως άπαντες στο «στρατόπεδο» της νησιώτικης ομάδας θα το προσπαθήσουν. Στον αγωνιστικό τομέα ο κ. Καρυπίδης θα έχει στη διάθεσή του τον Κανελίνι που εξέτισε τη μία αγωνιστική ποινής (4 κίτρινες), τον Κουλουκίδη που εξέτισε την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές ποινής (7 κίτρινες, τη δεύτερη θα την εκτίσει με Πλατανιά), αλλά και τον Αποστόλου που απέχει απ’ τις προπονήσεις για 10 ημέρες συνολικά, μετά από υπόδειξη γιατρού, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως ένα μικρό πρόβλημα στους κοιλιακούς. Από εκεί και πέρα, στη διάθεσή του πιθανότατα να έχει τεθεί και ο Κώστας Στρατομήτρος. Ο αγρινιώτης αμυντικός που τόσο πολύ έχει λείψει από την αμυντική γραμμή της ομάδας φέτος, κάνει ασκήσεις με μπάλα και παρόλο που πονά λίγο, δείχνει να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του (κάταγμα στο γκουτεπιέ). Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται και οι Μπουζιάνος (αρθροσκόπηση), Βυθούλκας Παύλος (επέμβαση στους χιαστούς) και Βυθούλκας Γιάννης (επέμβαση στους κοιλιακούς- προσαγωγούς). ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Ο Μάρκος Μαυρομάτης είναι ο νέος τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων και ο αντικαταστάτης του Νίκου Κουρμπανά. Ο 52χρονος προπονητής αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Τραγκουμανίδη. Εξάλλου, ο Μαυρομάτης είναι παλιός γνώριμος, μια και έχει κοουτσάρει την ομάδα τις σεζόν 2005-06, 2006-07 και 2008 και γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες και την νοοτροπία του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βύζας Μεγάρων:
"Ένας παλιός γνώριμος για τους φιλάθλους των Μεγάρων επιστρέφει στο πάγκο του Βύζαντα. Πρόκειται για τον Μάρκο Μαυρομάτη, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημ. Τραγκουμανίδη και αποδέχτηκε την πρόταση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα".ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μία πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες της Καλλιθέας χαρακτήρισε την αναμέτρηση που διεξήχθη την Τετάρτη στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ο Μάρκος Φουντουκίδης. Ο 20χρονος μέσος της ομάδας του «Ελ Πάσο» σε δηλώσεις που έκανε, τόνισε ακόμη ότι κάποια στιγμή θα αγωνιστεί σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΠ Κεραυνός Κερατέας: "Μετά από συνάντηση του προέδρου του ΑΠΟ Νικηφόρου Γιάννη Γκαράνη με το Δ.Σ του ΤΑΠ Κεραυνού Κερατέας αποφασίσθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των 2 ομάδων. Η χρησιμοποίηση του γηπέδου του Κεραυνού από το Νικηφόρο και η αξιοποίηση παικτών από το Νικηφόρο με σκοπό την προώθηση τους στον Κεραυνό είναι οι βασικοί πυλώνες της συνεργασίας.Η επικείμενη άνοδος του Νικηφόρου στην Β΄κατηγορία που ευχόμαστε ,αποτελέσει ένα ακόμα στοιχείο για συνεργασία σοβαρού επιπέδου".
ΟΛ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ: Απογοήτευση και προβληματισμός υπάρχει στην Χερσόνησο μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Απογοήτευση και προβληματισμός υπάρχει στην Χερσόνησο μετά την ήττα από την Παναχαϊκή ωστόσο η μεγαλύτερη απώλεια δεν ήταν οι χαμένοι τρεις βαθμοί αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Ραπτάκη. Στην ομάδα της Χερσονήσου υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του παίκτη για όλοι περιμένουν αγωνιωδώς το ιατρικό πόρισμα. Ο Άγγελος Βαρδάκης στρέφει τα πλάνα του πλέον στο παιχνίδι της άλλης Κυριακής που ακολουθεί με την Κόρινθο καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Χερσονήσου είναι πως θα έχει αρκετό χρόνο για να δει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Εκτός «μάχης» για το παιχνίδι με τη Κόρινθο είναι ο Τεπετός ο οποίος είναι τιμωρημένος. (πηγή: athleticradio.gr)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στον Παναιγιάλειο, ο Πέτρος Δημητρίου παρακολούθησε χθες στη Κόρινθο την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον ΠΑΟ Ρουφ για λόγους κατασκοπείας. Ο προπονητής των Αιγιωτών σημείωσε στο μπλοκάκι του αρκετά σημαντικά πράγματα για την Αθηναϊκή ομάδα. Το ενδιαφέρον όμως για την ομάδα του Αιγίου μεταφέρεται στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφού επί τάπητος θα τεθεί ως θέμα ημερήσιας διάταξης αυτό της παραχώρησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων στον Κώστα Δημητριάδη. Δεν θα παραστεί στην συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 20.30 ο Κώστας Δημητριάδης, ενώ το παρών αναμένεται ωστόσο να δώσουν και αρκετοί φίλαθλοι του Παναιγιαλείου. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωσης αρνητικής τροπής τα πάντα παραμένουν ανοικτά στην σκέψη του προέδρου του Παναιγιαλείου που θεωρεί ότι η κίνηση που κάνει θα είναι αρκετά σημαντική για την επιβίωση του ιστορικού συλλόγου. Πρόβλημα στην άμυνα για την Αιγιώτικη ομάδα, καθώς για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ (Κυριακή 14/2 στην Αθήνα), δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πέτρου – Ζαφειρόπουλος, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Διαμαντή. (πηγή: sportfmpatras.gr)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Η ομάδα του Αργους θα αγωνισθεί κόντρα στην Καλλιθέα την Κυριακή για την 21η αγωνιστική του νοτίου ομίλου, με δεδομένο ότι η αθηναϊκή ομάδα έπαιζε την Τετάρτη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην κυριακάτικη αναμέτρηση, λοιπόν, οι Λύκοι θα κατέβουν με πολλές απουσίες, μια και οι διοικούντες αποφάσισαν να δηλώσουν τους Λετιέρι, Χατζόπουλο, Παπαγεωργίου και Πλεμμένο να εκτίσουν τις ποινές των τιμωριών τους στον αγώνα στο «Ελ Πάσο». Πηγή: mikriliga.com
|