ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ενδιαφέροντα ματς στη 15η αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 05 Φεβρουάριος 2010 19:37

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥΣΞεκινά και η 15η αγωνιστική στην Α' κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου , η οποία και συμπεριλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το ενδιαφέρον έχει συγκεντρωθεί στην ουρά, αλλά και στην κορυφή, όπου ο Αστέρας Μαχαιράδου απέχει δέκα βαθμούς από τον ΑΟ Κατασταρίου. Αντίθετα στην “ουρά” η κατάσταση είναι πολύπλοκη, μιας και μέσα στο... κόλπο της παραμονής βρίσκονται αρκετές ομάδες, οι οποίες παράλληλα κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Στον Αγγερικό ο Παναρκαδικός θα φιλοξενήσει τον Αγ. Λέοντα. Οι δύο ομάδες προέρχονται από συνεχόμενες ήττες και δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα προαναφερθέντα σωματεία ξεκίνησαν με υψηλούς στόχους το φετινό Πρωτάθλημα, όμως βλέπουν ότι η θέση τους στη βαθμολογία μόνο αυτή που περίμεναν δεν είναι και όποια από τις δύο ηττηθεί θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα, προκειμένου να κρατηθεί στην κατηγορία.

Η Αθλητική Ένωση Γερακαρίων θα υποδεχθεί στα Πηγαδάκια τη Δόξα Λιθακιάς που την περασμένη Κυριακή πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Αγγερικό. Η Ένωση σε περίπτωση νίκης κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στην αντίπερα όχθη παρά την προτελευταία θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα το παιχνίδι θα αντιμετωπισθεί, όπως όλα τα υπόλοιπα. Στο γήπεδο του Μαχαιράδου ο Παναρτεμισιακός θα επιδιώξει να πάρει ένα “τρίποντο” ζωτικής σημασίας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, μετρώντας τις δυνάμεις του με την φορμαρισμένη Φάμιλι του Αλέκου Αντίοχου.

Οι “κόκκινοι” βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και κάτι το οποίο μπορεί να δυσκολέψει τις προσπάθειές τους είναι η κατάσταση του γηπέδου. Αν όμως οι καιρικές συνθήκες δε σταθούν “εμπόδιο” τότε μπορεί να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι – χωρίς να ενοχλεί ο αγωνιστικός χώρος.

Επιστροφή στις νίκες επιθυμεί η Φλόγα Κυψέλης που θα υποδεχθεί τη Θύελλα Αμπελοκήπων στο Τσιλιβή. Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μαρίνου θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον ΑΟ Κατασταρίου και να κάνουν μια νέα αρχή με ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Θύελλα που “καίγεται” για βαθμούς για διαφορετικό λόγο.

Ένα από τα ματς που δεσπόζουν τη συγκεκριμένη αγωνιστική είναι αυτό μεταξύ του Άρη Αγίου Δημητρίου και του Αστέρα Μαχαιράδου στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου. Ο Άρης θέλει να “καπακώσει” τον Εθνικό Σκουλικάδου στη βαθμολογία και θα περιμένει στραβοπάτημα του σωματείου των Αλυκών στον αγώνα που θα δώσει με τον ΑΟ Κατασταρίου.

Τέλος τα φαβορί, ο Αστέρας με τον ΑΟΚ με νίκες ουσιαστικά θα... ακονίσουν τις φαλτσέτες τους για το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη αγωνιστική και θα ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το... τοπίο για την υπόθεση τίτλος.

Ρεπορτάζ: Κώστας Μάργαρης

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/2/2010

Καταστάρι – Εθνικός Σκουλικάδου (6.00 μ.μ. - Ενωσιακό)

Παναρκαδικός – Αγ. Λέων (3.00 μ.μ. - Αγγερικού)

Παναρτεμισιακός – Φάμιλι (3.00 μ.μ. - Μαχαιράδου)

Φλόγα Κυψέλης – Θύελλα Αμπελοκήπων (3.00 μ.μ. - Τσιλιβή)

Γερακαρία – Δόξα Λιθακιάς (3.00 μ.μ. - Πηγαδακίων)

Ζακυνθιακός – Γαϊτάνι (3.00 μ.μ. - Αμπελοκήπων)



ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2/2010

 

Αγ. Δημήτρης – Μαχαιράδο (6.00 μ.μ. Ενωσιακό)

Κοιλιωμένος – Πηγαδάκια (3.00 μ.μ. - Ενωσιακό)

Λούρος – Έσπερος (11.30 π.μ. - Ενωσιακό)

Ορθωνιές – Πλάνος (11.30 π.μ. - Πηγαδακίων)

Αργάσι – Λεβάντες (3.00 – Αμπελοκήπων)

ΤΕΤΑΡΤΗ 10/2

Απόλλων – Καλιπάδο (11.30 π.μ. - Αμπελοκήπων)

 


Προβολές: 285

Σχόλια (0)

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy
 
Untitled Document Εθν. Ελλάδας 10/11 εκτός έδρας εμφάνιση

Βαθμολογία Α΄ Κατηγορία

  P
Αστέρας Μαχαιράδου51
Καταστάρι47
Άγιος Λέων37
Φλόγα Κυψέλης33
Φάμιλι31
Θύελλα Αμπελοκήπων30
Γερακαρία30
Παναρκαδικός29
Άρης Αγ. Δημητρίου27
10 Εθνικός Σκουλικάδου27
11 Παναρτεμισιακός20
12 Δόξα Λιθακιάς6

Βαθμολογία Β΄ Κατηγορία

  P
Ζακυνθιακός57
Αστέρας Γαϊτανίου52
Λεβάντες45
Αργάσι44
Αετός Καλλιπάδου44
Έσπερος42
Λούρος21
Πλάνος15
Απόλλων14
10 Δόξα Πηγαδακίων13
11 Ορθωνιές12
12 Κοιλιωμένος0
Untitled Document