Διαφήμιση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Δείτε "live" τον αγώνα Πανόπουλο - Αστέρας Αμαλιάδας για το Σούπερ Καπ PDF Εκτύπωση E-mail

Συντάχθηκε απο τον/την ioniansports.gr   
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 00:23
 
 
Παρακολουθήστε σήμερα στις 7μ.μ. LIVE από το ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ με ΗΧΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ (LIVESTREAMING) τον αγώνα ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για το Σούπερ Καπ Ηλείας.

 


Την πρώτη «κούπα» της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα διεκδικήσουν σήμερα στις 7μμ στο Ενωσιακό της Σπιάντζας ο ΠΦΟ Πανόπουλου και ο Αστέρας Αμαλιάδας. Οι «πράσινοι» του Λάκη Αθανασόπουλου, που έχουν ενισχυθεί σημαντικά φέτος για το προσεχές πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, «σάρωσαν» την περασμένη σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ηλείας, καθώς τα κατέκτησαν και τα δυο, παίρνοντας έτσι και το «εισιτήριο» για τη διεκδίκηση του Σούπερ Καπ, ενώ ο Αστέρας από την πλευρά του θα μετάσχει σ’ αυτό ως φιναλίστ του περσινού τελικού. 
 
 
 
 
Αμφίβολοι Δαβουρλής – Γουβαλάρης
 
 
Η ομάδα του Λάκη Αθανασόπουλου ξεκουράστηκε χθες, προκειμένου σήμερα να είναι σε θέση να διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο μέσα στο 2011. Από το ματς αυτό όμως, που αποτελεί τη «γιορτή» του ηλειακού ποδοσφαίρου, είναι πιθανό να απουσιάσουν οι Νίκος Δαβουρλής και Πέτρος Γουβαλάρης, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού. Γι’ αυτό και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο των «πρασίνων» επικρατεί αισιοδοξία κι άπαντες είναι πεπεισμένοι, ότι με μια καλή εμφάνιση θα έρθει και η «κούπα». 
 
 
 
 
Δύσκολα ο Μαγκαφάς
 
 
Στον αντίποδα, στο στρατόπεδο του Αστέρα υπάρχει επίσης αισιοδοξία για τον σημερινό αγώνα, με τον Τάσο Φερεκίδη να έχει προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους παίκτες του. Στο ματς πολύ δύσκολα θα λάβει μέρος το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί», Χάρης Μαγκαφάς, του οποίου το δελτίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα, κάτι που αναμένεται να γίνει από μέρα σε μέρα.

Προβολές: 1195

Σχόλια (0)

Γράψε σχόλιο

μικρότερο | μεγαλύτερο

busy